Новини

На Бродівщині мотоцикліст скоїв наїзд на 9-річного односельця

На Львівщині мотоцикліст скоїв наїзд на 9-річного хлопчика-односельця.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 13 вересня близько 17.30 на автодорозі «Лешнів-Корсів» в одному з сіл Бродівського району.

24-річний мешканець села, керуючи мотоциклом «Мустанг», скоїв наїзд на дев’ятирічного велосипедиста, також місцевого мешканця, котрий саме виїжджав з подвір’я. Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом гомілки та був госпіталізований.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Поліцейські встановлюють обставини події.

Як інформує ГУ ДСНС у Львівській області,  з початку року на території Львівської області зареєстровано 14423 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких 253 особи загинуло та 2414 травмовано. Підрозділами ДСНС на ДТП здійснено 131 виїзд, врятовано 45 осіб.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Верховна Рада збирається заборонити публікувати в Реєстрі судові рішення стосовно мобілізації та військового обліку

Вочевидь, у разі прийняття законопроекту, громадськість не зможе дізнатися, яка практика складається з питань мобілізації…

2 години тому

У Зеленського вперше заговорили про мир

Саміт стане платформою для діалогу щодо шляхів досягнення всеохопного, справедливого й тривалого миру для України

2 години тому