Новини

Львів’яни стали частіше купувати нові авто, – рейтинг моделей

У серпні у Львові та області придбали понад 350 нових автомобілів. Порівняно із серпнем минулого року, продажі зросли на 15%.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $11 млн, а середня вартість кожного з авто – $31 тис.. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 70 авто на суму $1 млн. Також попитом користувалися Kia та Toyota, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто львів’яни найчастіше купували Fiat 500. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan MCV. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. Поміж позашляховиками найбільше продажів отримав кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,2 тис нових автомобілів. Це на 16% більше, ніж у серпні 2018 року, а сума витрат становила $260 млн.

Нагадаємо, у липні у Львові та області придбали 370 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував понад $34 тис.

 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

28 хв. тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

51 хв. тому

У Львові хочуть брати кошти за паркування з родичів полеглих Героїв

Ганьба ініціативі чиновників Садового

1 годину тому

Як Вінниччина живе в умовах воєнного стану

Харківський прес-клуб організував прес-тур для журналістів, щоб показати життя громад на Вінниччині під час воєнного…

2 години тому