На благодійних стрілецьких змаганнях у Миколаєві зібрали півмільйона гривень для Збройних Сил України

Новини 03 Вересня, 2024 196

Фото

Понад 520 тис. гривень на потреби української армії зібрали під час змагань зі стендової стрільби у суботу, 31 серпня, в місті Миколаєві Львівської області.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Розпочалися змагання зі спільної молитви за Україну та її захисників, яку відправили священники о.Борис (м.Миколаїв) та о.Ігнатій (м.Херсон). Учасників та гостей заходу привітали організатори – міський голова Андрій Щебель, військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, представники Миколаївського товариства мисливців і рибалок, Громадського формування «Миколаївська народна самооборона».

Участь у командних і індивідуальних змаганнях взяли близько 140 мисливців та власників гладкоствольної зброї з Львівщини та України. Змагання розпочались з проведення інструктажу та ознайомлення з правилами безпеки.

Під час змагань відбувся святковий концерт за участі зразкового танцювального колективу «Семицвіт» з Палацу культури м. Миколаєва та гурту «Сьоме небо». Впродовж змагань учасники та гості, а також усі охочі спробували мисливські страви, різноманітні напої та солодощі. Відбувся благодійний ярмарок та аукціон, на яких зібрали кошти для купівлі 10 літальних апаратів для українських захисників. Лоти для аукціону надав БФ “Пташки перемоги”.

«Зібрані на змаганнях кошти, а також пожертви, які надійшли на рахунок заходу, будуть передані на закупівлю FPV літальних апаратів. Уже зібрано близько 520 тис. гривень і кошти продовжують надходити. Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до збору і підтримав наших захисників. Цим наближаємо нашу перемогу!», – зазначили організатори.

Коментарі

Позначки: , ,