МВС посилює профілактичні заходи на дорогах України

Новини 30 Грудня, 2021 21

МВС посилює профілактичні заходи на дорогах України

Належна організація дорожнього руху, контроль за утриманням дорожньої мережі, забезпечення супроводу організованих груп дітей та допомога водіям у випадку ускладнення погодних умов – це ті питання, на які звернув увагу Голова Нацполіції Ігор Клименко під час відеоселекторної наради.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу МВС України.

Глава відомства наголосив, що упродовж минулої доби у зв’язку із погіршенням погодних умов обмежувався рух для проїзду великовагового транспорту на ділянках автодоріг Запорізької, Кіровоградської та Миколаївської областей.

«Складні погодні умови очікуються і надалі. Зокрема  значні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, на дорогах – ожеледиця. Такі погодні умови можуть спричинити ускладнення руху транспорту, тож ми повинні оперативно реагувати і належно організовувати роботу», – сказав Ігор Клименко.

Відтак глава відомства наголосив на належній взаємодії з органами місцевого самоврядування, дорожніми і комунальними організаціями та підрозділами ДСНС для надання необхідної допомоги учасникам дорожнього руху.

Особливу увагу  Голова Нацполіції звернув на виявлення та недопущення фактів керування транспортними засобами водіями  у  стані алкогольного сп’яніння, а також наголосив на забезпеченні супроводу організованих груп дітей.

«Тож у святкові дні ми повинні посилено стежити за безпекою дорожнього руху, адже всі профілактичні заходи спрямовані на недопущення дорожньо-транспортних пригод та попередження травмування і загибелі людей», – підсумував Ігор Клименко.

Коментарі

Позначки: