Міським головою Львова Андрієм Садовим займеться Офіс Генпрокурора

Новини 08 Серпня, 2024 860

Подробиці

Міським головою Львова Андрієм Садовим займеться Офіс Генпрокурора

Внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо мера Львова Офіс Генерального прокурора зобов’язав Печерський райсуд м. Києва.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм канали.

Таке рішення було ухвалено слідчим суддею Печерського райсуду м. Києва 11 липня 2024 року (у справі № 757/29521/24-к), після того, як було розглянуто скаргу на бездіяльність уповноваженої особи Офісу Генерального прокурора.

Бездіяльність, як вбачається з ухвали, полягала у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання повідомлення про кримінальне правопорушення від 25.06.2024 року.

Як вдалося з’ясувати, вказана скарга, а також заява про кримінальне правопорушення (за статтями ч.2 ст. 364 ККУ «Зловживання владою або службовим становищем» та ч.2 ст.366 ККУ «Службове підроблення») були подані Павлом Барнацьким, шеф-редактором газети «Вибір-правозахисник Львівщини».

Викладені у заяві відомості стосуються незаконних оборудок міським головою Львова А. Садовим та його поплічниками, із продажу земель, які належать громаді Яворівського району, що нанесло збитків державі біля 100 мнл. грн. конкретних зловживань

Коментарі

Позначки: , , ,