Міністр соціальної політики Лабезна приїде у Великий Любінь

Новини 12 Липня, 2021 299

На Львівщині відбудеться відкриття реабілітаційного комплексу

На Львівщині відбудеться відкриття реабілітаційного комплексу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Дата та час проведення: 13 липня, о 14:00 год.

Місце проведення: смт Великий Любінь.

Акредитація на захід обов’язкова за номером телефону 235-40-22 до 18:00 год 12 липня.

Про годину та місце виїзду акредитованих журналістів буде повідомлено додатково.

Захід відбудеться за участі Міністра соціальної політики України Марини Лазебної та керівництва області.

Довідково

Реабілітаційний комплекс розрахований на 300 місць. Він є філією Державної реабілітаційної установи комплексної реабілітації «Галичина».

У Комплексі надаються такі послуги: консультування спеціалістів (терапевт, невролог, ортопед- травматолог, психотерапевт, фізіотерапевт, ортопед-травматолог дитячий, педіатр, невролог дитячий); фізіотерапевтичне та медикаментозне лікування, діагностика, бальнеотерапія, фізична терапія.

Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Галичина» є державною бюджетною реабілітаційною установою, що заснована на державній власності та належить до сфери управління Міністерства соціальної політики України, цільовим призначенням якої є здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, формування та розвиток фізичних, розумових, соціальних, професійних та інших здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.

Коментарі

Позначки: , ,