Мешканців Львівщини просять економити світло зранку і ввечері

Новини 14 Червня, 2024 25

максимально зменшити використання побутових енергоємних приладів в пікові години, а це з 07:00 по 10:00 та з 17:00 по 23:00

Ситуація з подачею електроенергії залишається складною. Через значні пошкодження електростанції не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку ракетних атак.

Про це повідомив перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик, пише Четверта студія.

У Львівській області також застосовують обмеження щодо подачі електроенергії. У зв’язку із дефіцитом, звертаємось до органів місцевого самоврядування вжити необхідних заходів, які допоможуть стабілізувати роботу об’єднаної енергетичної системи України. Йдеться про економію вуличного освітлення, підсвічування фасадів, мінімізацію роботи фонтанів.

Звертаємось також до жителів Львівщини максимально зменшити використання побутових енергоємних приладів в пікові години, а це з 07:00 по 10:00 та з 17:00 по 23:00.

Лише спільними зусиллями ми зможемо втримати баланс в енергосистемі і, як наслідок, збільшити наявність енергії у наших будинках та на підприємствах.

Коментарі