Новини

Мережа магазинів Brille пропонує широкий вибір асортименту продукції

Кожен із нас любить комфорт. Хтось у комфорті віддає перевагу мінімалізму, іншим подобається максималізм. Проте кожен із нас хоче максимально комфортних умов у тому середовищі, де ми перебуваємо. Найкраще допомогти у цьому якісно може широкий асортимент товарів: люстри, бра, настільні лампочки, світлодіодні світильники тощо. Вибрати найоптимальніший для себе варіант можна у магазині https://www.brille.ua/ua/.

Після ремонту кожен стикається із проблему вибору товару у одному місці: щоб не їздити великими супермаркети й зберегти свій час. Тепер весь асортимент продукції можна знайти у одному місці. Люстри з абажуром – далеко не єдиний асортимент магазину, проте саме тут ви знайдете для себе найбільш оптимальний варіант для вибору.

Серед асортименту також є і люстри, і бра, і навіть вуличні світильники, світлодіодні світильники, настільні лампи тощо.

Будь-який вимогливий господар чи власник бізнесу знайде для себе люстри для кухні, LED люстри, люстри лофт, павук-люстри, стельові чи люстри у дитячу кімнату.

Цікаво, що у наявності є широкий вибір вуличних світильників: настінні, фасадні, LED. Для безпеки вашого будинку одразу можна придбачити і датчики руху, прожектори, сутінкові датчики, а також вуличні світильники на сонячних батареях.

На будь-який смак і гаманець можна вибрати також світлодіодні лампи, лампи денного світла, а також бактерицидні, кільцеві та галогенні лампи.

У магазині представлений на вибір широкий перелік настінних ламп: світлодіодні, на прищіпці, дитячі та декоратичні лампи. Є також точкові світильники та торшери.

Не залишити байдужим і вибір офісних світильників: аварійні, лед—панелі, лінійні, люмінесцентні, растрові, адміністративні світильники.

Компанія надає безкоштовну онлайн-консультацію по телефону, 100% гарантію на товар, а також безкоштовну доставку на суму замовлення більше 1000 гривень. Діє бонусна система знижок для покупців.

Додамо, загалом мережа Brille offline налічує 25 магазинів в Україні.

Довідка:

Мережа магазинів Brille широко відома в Україні.

Вона асоціюється у споживачів з якісними та стильними світильниками, люстрами, бра, торшерами, лампочками й світлотехнікою для зовнішнього освітлення. Брілле працює на українському ринку з 1996 року. За цей значний термін команда росла і розвивалася разом з покупцями.

Сьогодні Брілле – це потужна група компаній з надійною репутацією.

Це один з основних гравців на українському ринку освітлення, який добре вивчив смаки та потреби жителів усіх регіонів країни й може запропонувати найоптимальніші світлові рішення для масового споживача, лакшері клієнта, бізнесу.

Група компаній Brille включає понад 22 магазинів, які знаходяться в найбільших містах країни: Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Запоріжжі, Кривому Розі, Ірпені та Одесі.

Секрет популярності Брілле зараз досить простий – якісні товари для споживачів та сумлінна робота кваліфікованого персоналу.

Кар’єра кожного співробітника компанії – це кваліфікація, особисті якості та мотивація. Високий рівень вимог обґрунтований, тому тут працюють тільки професіонали, які справляються з поставленими завданнями та мають мужність заперечувати керівникам в інтересах бізнесу

. Кожен менеджер магазину впевнений в якості пропонованої продукції. Під брендом Brille – тільки сертифіковані товари.

Покупець може перевірити кожен світильник або лампочку на наявність документів про відповідність продукції вимогам технічних регламентів.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

22 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

22 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

24 години тому