Новини

Мер Трускавця не коментує скандальну оплату за воду у бюветі

Відучора Трускавці запровадити оплату за вхід до центрального бювету мінеральних вод: таке рішення ухвалили керівники ТзОВ «Трускавецькі лікувальні води», яке володіє спеціальним дозволом на видобування мінеральних вод та розсолів для забезпечення потреб оздоровчих закладів курорту.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на ” Джерела Трускавця”.

Інформація про платну «Нафтусю» бурхливе обговорення користувачів соцмереж, оскільки таке рішення виявилося несподіваним – його не анонсували ні власники ліцензії, ні влада Трускавця.

Міський голова Андрій Кульчинський, який до цього часу, безсоромно піарився на проведенні ремонтних робіт перед бюветом мінеральних вод, до яких немає жодного стосунку, не коментує запровадження платного входу до бювету.

На своїй сторінці у Фейсбук 21 травня Андрій Кульчинський радісно повідомив громаду, що її чекає Новий Трускавець і з того часу не підтримує комунікацію з трускавчанами. Позиція міського очільника у спілкуванні зі своєю громадою в періоди змін та викликів традиційно зведена до нуля й нагадує «позицію страуса».

Так прокоментували бездіяльність трускавецького мера у громадській організації «Рада міста»

– Андрій Кульчинський «забув» повідомити і підготувати городян, що питання введення плати за воду є необхідною умовою забезпечення сталого функціонування гідромінеральної бази курорту. І запевнити громаду, що керівництво міста володіє достатніми політичними інструментами, щоб бути регулятором балансу інтересів власника – бізнесу- громади, – йдеться у повідомленні «Ради міста».

Питання безкоштовного відпуску «Нафтусі» трускавчанам залишається не врегульованим трускавецькою міською радою і є суттєвим подразником в нестійкому соціально- економічному статусі міста.

Фото: Джерела Трускавця.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

2 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

2 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

3 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

6 години тому