Новини

«Made in Ukraine»: Максим Козицький закликав мешканців Львівщини підтримувати вітчизняну економіку

Блокада кордону з польської сторони, яку вчинили окремі «активісти», негативно позначилась не тільки на експорті зерна, а й загалом на всіх експортерах через українсько-польський кордон. На жаль, про загрозу польському ринку зі сторони українських товарів заговорили і вищі посадові особи наших сусідів.

У зв’язку із цим, голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликав громадян підтримувати українську економіку, купуючи товари вітчизняного виробника.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення Максима Козицького.

“На моє переконання, ситуацію слід врегулювати на рівні Урядів і жодні непорозуміння не повинні руйнувати дружніх стосунків двох народів.

Водночас я не можу заперечити очевидне – економіка України, і так ослаблена війною, окупацією частини територій, виїздом громадян закордон, отримала новий удар через фактичне обмеження експорту.

У таких умовах, коли кожна гривня в бюджеті може перетворитись на снаряд чи дрон, яких дуже потребують наші захисники, наш обов’язок – максимально допомогти українській економіці, нашому товаровиробнику, нашим підприємцям”, – йдеться у повідомленні Козицького.

Він наголосив, що близько 40% від вартості товару українського виробника так чи інакше повертається у бюджет – у вигляді сплати податків та зборів, які трансформуються у дрони, припаси чи грошове забезпечення для наших воїнів!

«Звертаюсь до жителів Львівщини, підтримайте українську економіку, українського виробника. Вибираючи товари на полицях магазинів, шукайте на них позначку «Зроблено в Україні» чи «Made in Ukraine». Надайте перевагу своєму!», – наголосив начальник Львівської ОВА.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщину залетіло 12 ракет

Офіційна інформація

31 хв. тому

Зеленський прокоментував ракетний удар по Україні

Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій…

34 хв. тому