Лише народ України має право вирішувати межі батьківської землі

Новини 10 Липня, 2024 265

На його думку, всі відомі світовій спільноті мирні ініціативи, які пропонують територіальний поділ України, не можливі в реалізації в принципі

Лише народ України має право вирішувати межу батьківської землі!  Саме так вважає військовий аналітик Олег Пилипенко, пише Четверта студія.Та нагадує статтю 73 Конституції України: «виключно всеукраїнським референдумом вирішуються питання про зміну території України».

На його думку, всі відомі світовій спільноті мирні ініціативи, які пропонують територіальний поділ України, не можливі в реалізації в принципі.

«Ніякий Уряд України, ніякі парламентарі, не можуть діяти в неконституційний спосіб. Ніхто, окрім власне народу України, не може розв’язувати територіальні питання. Жодні мирні плани: Олександра Лукашенка, Віктора Орбана, китайців чи індивідуально радників Дональда Трампа.

І якщо ми будемо виходити з загальноприйнятого визначення терміну капітуляція: «угода під час війни, щодо припинення боротьби й здачі ворожим збройним силам конкретного органу військ, міста або території». То, відповідно, мир між Україною та РФ, означає капітуляцію останньої.

Закордонні ініціатори мирних переговорів, очевидно, що свідомо невірно класифікують війну в Україні. Це не суперечка і не спір. Як, наприклад, 40 років тому  закінчився військовий конфлікт Великої Британії та Аргентини за контроль над Фолклендськими(Мальвінськими) островами.

А війна на тотальне знищення, колонізація частини Європи: України. Винищуються люди, їх домівки, об’єкти культурної спадщини та економіка», – прокоментував військовий аналітик Олег Пилипенко.

Коментарі

Позначки: