Львіввугілля заборгувало понад 500 млн грн шахтарям

Новини 01 Серпня, 2024 74

Подробиці

Львіввугілля заборгувало понад 500 млн грн шахтарям. Обіцянки в.о. Гендиректора Вадима Крася виявилися пустим місцем.

Про це повідомив нардеп Юрій Камельчук, пише Четверта студія.

Абсолютна некомпетентність, підкріплена “кришуванням” голови Золочівської райради Ореста Кавецького, привела до постановки держпідприємства на межу повного банкрутства.

До речі, бюджет Червонограда на понад 20% залежить від сплати податків з Львіввугілля. Тому не дивуйтесь, якщо в кінці року заборгованість виникне і в бюджетників міста.

Офіс Шахтаря, заснований Орестом Кавецьким, радником очільника Львівської ВЦА, не може вирішити проблему боргів шахтарів і навіть на юридичну допомогу для них же не спроможний. Хоча найкращою консультацією від Офісі була б порада профспілкам і кожному окремому шахтарю вимагати термінової відставки Вадима Крася і його реального керівника Івана Войценка (дяді Вані).

Профспілки повезли 2 автобуси до Києва. Будуть вимагати гроші в Міненерго. Сподіваюся, що разом і привезуть заяву про звільнення від Крася. Адже його заяви в кулуарах, що краще було б усі шахти вже закрити і всіх шахтарів розігнати, мають бути належно оціненими червоноградцями та усіма українцями, які розуміють, що енергетика України на понаж 30% залежить від теплових електростанцій. Гнати і шию таких компетентних керівників!

Замість них призначати тих, хто реально оцінює запаси вугілля в українських шахтах, вміло використовуватиме обладнання і не буде жлобитися вчасно закуповувати “ліс”, за відсутності якого гинуть шахтарі.

Коментарі

Позначки: , ,