Львівський обласний онкоцентр перерахував одноденний заробіток для Госпітальєрів

Новини 21 Серпня, 2024 69

Усе, що ми робимо – заради перемоги. Кожен крок, кожне наше рішення чи дія повинні допомагати наблизити її

Усе, що роблять члени Медичного добровольчого батальйону Госпітальєри на фронті, вони роблять також заради перемоги, але дещо іншої, сакральнішої і надзвичайно важливої – перемоги над смертю. Не даремно гаслом добровольчого батальйону «Госпітальєри» є слова з глибоким змістом: “Заради кожного життя”.

Про це повідомив в о директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Олег Дуда, пише Четверта студія.

Нещодавно, з нагоди дня медика, команда нашої лікарні долучилась до підтримки добровольчого батальйону і перерахували на його рахунок свій одноденний заробіток. Ми розуміємо, що в добровольчого батальйону є чимало потреб.

Кожен із добровольців – це абсолютний Герой, який щодня у важких боях перемагає смерть.

“Нагадаю, що ще у 2014 році організацію заснувала Яна Зінкевич. Так почалася історія “Госпітальєрів” – хоробрих, рішучих, молодих людей, які рятують наших поранених воїнів.

Сьогодні до Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр завітав наш колега, лікар-інтерн-хірург Тарас Лютий.

З початку війни він працює бойовим медиком добровольчого батальйону Госпітальєри. Незважаючи на свій молодий вік, Тарас вже має за плечима чималий досвід оперативних втручань, які, часто, йому доводилось робити в екстремальних умовах. Саме завдяки таким як він, наші поранені воїни залишаються  живими.

Це велика честь для нашого колективу лікарні отримати з рук бойового медика подяку. Ми боремось разом! Дякую за кожне врятоване життя!”, – повідомив Олег Дуда.

Коментарі

Позначки: , ,