Львівський аеропорт зустрічає пасажирів оркестром та «Щедриком»

Новини 28 Грудня, 2017 84

Фото "Львівський портал"

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбувся традиційний флешмоб до новорічно-різдвяних свят

Духовний оркестр «Львівські фанфари» дитячої школи мистецтв № 5 виконав найкращі різдвяні хіти, чим дуже підняли настрій усім відвідувачів аеропорту.Художній керівник оркестру «Львівські фанфари» Андріян Леськів розповів, що для цього дійства його вихованці розівчили найвідоміші хіти як України, та і цілого світу.

«Для нас дуже велика честь виступати в Львівському аеропорту, зустрічати гостей та проводжати львів’ян, які кудись летять. Для сьогоднішнього виступу ми підготували спеціальну програму: всесвітньо відомі хіти (як ABBA – Happy New Year) та українські твори ( «Щедрик» в роковому виконанні та колядка «Во Вифлеємі нині новина» в трошки латино-американському стилі)», – розповів Андріян Леськів.

«Дуже приємно, що такі гарні флешмоби вже стають для нас звичкою. Аеропорт – це дуже романтичне місце (тут люди прилітають, відлітають, зустрічають, проводжають), тому для нас дуже приємно, що наші пасажири можуть отримати тут таку позитивну емоцію», – зазначила , генеральний директор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Коментарі

Позначки: ,