Львівська співачка Наталка Карпа схудла на 15 кілограм (ФОТО)

Новини 10 Грудня, 2021 1 327
Наталка Карпа

Наталка Карпа

Артистка схудла через стрес

Українська співачка Наталка Карпа два роки тому стала мамою, народивши донечку Злату. Артистка зізналася, що під час вагітності і після пологів набрала понад 20 кілограмів. Втім, зараз знаменитість неймовірно схудла. Юзери почали цікавитися секретом стрункості кумирки, тому зірка вирішила поділитися своїм досвідом.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє ТСН.

На сторінці в Instagram виконавиця показала, який вигляд має в бікіні та зізналася, що скинула зайві кілограми через стрес.

Співачка поділилася, що довго не розповідала про зміни у фігурі, оскільки не хотіла пропагувати неправильний метод.

“Але маємо те, що маємо! Я втратила 12-15 кг ваги через стрес… Так-так, сильні емоції (як негативні, так навіть позитивні) здатні забирати енергію і в тому числі кілограми. Зазвичай, колись свої хвилювання і переживання я заїдала і, відповідно, набирала. А тепер організм після народження дитини змінився: у зоні відповідальності не лише моє “я”, а й моя дитина. Тіло не сприймало харчів, як і серце побаченого і почутого. Одне, що рятувало – вітаміни (комплекс вітамінів, їх навчилась пити під час вагітності і вживаю до сьогодні). Тому перший раз, але таке скажу – не думайте брати приклад! Стрес – не вихід для скидання зайвого”, – повідомила Наталка.

Карпа додала, що схуднути можна, збалансувавши харчування, додавши фізичні навантаження і позитивне мислення. Також вона порадила прихильникам сконцентруватися на любові до себе і тих, хто любить вас. Тоді, за її словами, гарна форма гарантована.

Зауважимо, нещодавно Наталка Карпа вперше розповіла про кризу у стосунках з чоловіком. Подружнє життя артистки з героєм АТО Євгеном Тереховим дало тріщину. Втім, за словами зірки, говорити про розлучення ще рано.

Коментарі

Позначки: , ,