Новини

Львівська ОДА нагадує розварений вареник, – журналіст

У роботі Львівської ОДА наразі немає ні суті, ні форми: вона – як розварений вареник, тісто поплило і картопля вже витекла.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала власний кореспондент каналу НТН у Львові Вікторія Балицька, коментуючи засідання обласної комісії ТЕБ і НС та високий рівень смертності і росту кількості хворих на коронавірусну інфекцію.

За словами журналістки, на Львівщині плачевна ситуація з ростом кількості захворювання на коронавірус – вже є 50 смертей… А відтак Львівщина з кількох областей з таким високим рівнем смертності і ростом кількості хворих.

“Це повний провал роботи очільників області, що стосується боротьби з ковід-19. Чому так? Думаю, тому що в обласній владі є ознаки хаосу і гонитви за формою (а не суттю)”, – зазначила Вікторія Балицька.

Вона закцентувала увагу на декількох деталях.

“От читаємо сьогоднішню свіжу новину на сайті ЛОДА. Там пишуть про рішення штабу НС і цитують очільника ОДА Максим Козицький, але на двох фото ми бачимо, що його на цьому важливому засіданні не було. То як можуть його цитувати?  А от так: голова ОДА відразу після засідання, на якому він не був, швиденько публікує на своїй сторінці висновки того засідання. І відповідно, тепер прес-служба може його цитувати, як головного невтомного турботливого борця проти вірусу) Так просто, як співала Білик…  Це як дрібне наперсточництво. Думаєте, ніхто не побачить де кулька?”, – додала журналістка.

Журналістка написала, що керівник обласного штабу боротьби з коронавірусною інфекцією Андрій Васько не виконує своїх повноважень, які передбачені Кодексом цивільного захисту України (ст. 75 повноваження керівника штабу).

«Війська» мають мати чітку структуру і жорстку ієрархію. Люди мають знати хто за все відповідає. Він (Андрій Васько, – ред.) по ієрархії під час НС фактично керує областю, і очільником ОДА теж (а не навпаки). Але я не бачу, щоб керівник штабу керував «війною» з коронавірусом. А саме він несе відповідальність за успіх «спецоперації».  Я бачу як всі начальники з того підтопленого інфекцією «ковчега» піаряться по черзі.  Тим часом вірус наступає. А завершення карантину – все дальше від нас відступає. Коли інші області вже увійшли в звичне життя – ми стоїмо на місці. І не виключено, що будемо відкочуватися назад…
Кому «подякувати» за це!?”, – підсумувала Балицька.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

2 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

10 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

10 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

14 години тому