Новини

Львівщина розпочинає опалювальний сезон

На Львівщині стартує опалювальний сезон

Зважаючи на зниження температури повітря, підписав сьогодні відповідне рекомендаційне розпорядження як очільник Львівської ОВА.

Про це пише Четверта студія з посиланням на голову ЛОВА Максима Козицького.

Щоб підготуватись до цього опалювального сезону, в області виконали підготовчі роботи, зокрема замінили котли, створили запаси вугілля та деревини, підготували до експлуатації в зимовий період багатоквартирні житлові будинки, котельні і теплові мережі.

«Зауважу, що рішення про початок опалювального сезону ухвалюють органи місцевого самоврядування, опираючись на середньодобову температуру повітря. Вона повинна не перевищувати +8°С упродовж трьох діб.

✔️Рішення про початок опалювального сезону уже прийняли Львівська, Жовківська, Куликівська, Пустомитівська, Трускавецька, Східницька, Великомостівська, Лопатинська, Добротвірська, Сокальська, Гніздичівська, Жидачівська, Журавненська, Козівська, Миколаївська, Моршинська, Сколівська, Стрийська, Бісковицька, Ралівська, Хирівська, Рудківська, Івано-Франківська, Мостиська, Судововишнянська та Яворівська громади. 

Теплопостачальні організації подають тепло до будинків. Якщо тепло відсутнє, слід звернутись до балансоутримувача будинку», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик