Львівщина прощається із шахтарем

Новини 30 Липня, 2024 164

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ, ВОЇНУ ІГОРЮ БІРБАНУ

До Небесного легіону відійшов машиніст електровоза шахти “Лісова” Ігор Бірбан. Серце Воїна зупинилося 27 липня. Проходив військову службу в складі військової частини 2144 (7 Прикордонний Карпатський загін Державної Прикордонної Служби України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львіввугілля.

Адміністрація ДП «Львіввугілля», Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України, Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда, трудовий колектив та профспілкові організації шахти «Лісова», уся шахтарська спільнота Прибужжя глибоко сумують з приводу смерті воїна.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати! Схиляємо голови у молитві за упокій його душі.

Вічна пам´ять Герою – захиснику України!

ДОВІДКА Ігор Володимирович Бірбан народився 1.08.1979 року. Працював на шахті «Лісова» ДП «Львіввугілля» з квітня 2006 року, машиністом електровоза підземним дільниці шахтного транспорту. Мешкав у м. Великі Мости Червоноградського району Львівської області. З січня 2015 по 2016 рр. учасник АТО. Мобілізований у лютому 2022 року. У скорботі за загиблим дружина, дві доньки, рідні та близькі.

Коментарі

Позначки: ,