Львівщина готова до загрози зараження коронавірусом, – Козицький

Новини 16 Лютого, 2020 853

Фото: twitter

Львівщина готова до загрози зараження коронавірусом. Як пише «Четверта студія», про це зазначив у коментарі на своїй сторінці у ФБ голова Львівської ОДА Максим Козицький. Щоправда, згодом, у дописі даний коментар було змінено на «Львівщина готова оперативно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації».

 

Скриншот

«Від вчора у соціальних мережах поширюють чутки про те, що евакуйованих українців з Китаю можуть привезти на Яворівщину в санаторій «Шкло».

Хочу зазначити, що станом на сьогодні відсутні будь-які доручення від МОЗ України щодо підготовки об’єктів Львівської області для розміщення на карантині громадян України, що повертаються з Китаю.

У випадку змін по ситуації – громадськість буде повідомлено.

Розуміючи суспільний інтерес та можливу паніку серед населення, вкотре наголошую, що Львівщина готова оперативно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації.

Також звертаюсь до тих, хто поширює чутки та неперевірену інформацію. Як казав Вінстон Черчілль, брехня встигає обійти півсвіту, поки правда одягає штани. Будете уважні та перевіряйте інформацію, якою розхитуєте цей човен, пам’ятайте про інформаційну гігієну», – зазначається у дописі голови Львівської ОДА М.Козицького на його сторінці у ФБ.

Невиправлена цитата Козицького досі висить на одному із львівських медіа-ресурсів.

Скрін

Скрін коментаря у Фейсбуці

Скриншот/”Форпост”

Скриншот/”Форпост” 

Як повідомлялося, ситуацію із можливим проникненням на Львівщину вірусу із Китаю обговорили  під час позачергового засідання комісії ТЕБ і НС.

 

Госпіталь у Винниках забезпечить прийом можливих пацієнтів заражених коронавірусом, – ОДА

Коментарі

Позначки: , , , ,