Новини

Львів’янин самостійно затримав зловмисника, який обікрав його квартиру

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Сихівський відділ поліції 2 листопада із заявою про квартирну крадіжку звернувся 62-річний львів’янин, мешканець будинку по вулиці Скорини.

За словами заявника, близько 13.00 до нього зателефонувала сусідка і повідомила, що у його квартиру міг проникнути злодій. Чоловік повернувся додому, побачив розкидані речі, повідомив про це поліцію та вирішив піднятись на інші поверхи – перевірити чи немає у під’їзді незнайомців.

Зловмисник дійсно перебував на верхньому поверсі і, побачивши, що невдовзі його викриє власник квартири, у якій він щойно «побував», намагався втекти. Тим часом на місце події прибув екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група і правоохоронці разом з заявником затримали втікача в порядку ст.208 КПК України. В подальшому поліцейські встановили, що зловмисник проник у приміщення, підібравши ключ до замка вхідних дверей. З квартири було викрадено срібні прикраси та банківську картку власника. Особу затриманого встановлено – ним виявився 37-річний львів’янин, раніше судимий за крадіжки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

Вже встановлено, що зловмисник може бути причетний до скоєння інших квартирних крадіжок у цьому районі.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

22 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

23 години тому