Львів’янин напав на 45-річну жінку і згвалтував її в готелі Тернополя

Новини 16 Жовтня, 2024 30

суд

Гвалтівник уже відбував покарання за статеві злочини, але звільнився за «законом Савченко»

Поліцейські Тернополя затримали чоловіка за зґвалтування та незаконне позбавлення волі жінки.

Про це пише Четверта студія.

Як повідомили у Нацполіції, зловмисник напав на потерпілу в одному з готелів Тернополя. Він закрив її у кімнаті та вчинив сексуальне насильство.

Потерпіла познайомилася з нападником у соцмережах. Вони домовилися зустрітися в Тернополі, аби поїхати до Львова. Вони зупинилися в одному із готелів, де розпивали спиртні напої у номері чоловіка. Під час застілля чоловік почав поводити себе агресивно, а коли жінка захотіла піти, він побив її та зґвалтував.

45-річна жителька Хмельницької області змогла зателефонувати до поліції. На місце злочину оперативно прибула слідчо-оперативна група Тернопільського райуправління поліції. Потерпілу доправили до лікарні.

Поліцейські затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці скоєння злочину. Підозрюваний – житель Львова 1976 року народження. Він уже відбував покарання за статеві злочини, але звільнився з місць позбавлення волі за «законом Савченко».

Слідчі поліції оголосили йому підозру за ч. 2 ст. 152 (зґвалтування, вчинене повторно) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань) ККУ. Суд обрав фігуранту запобіжний захід  – тримання під вартою без права внесення застави.

Коментарі

Позначки: , ,