Львів’янам потрібні конкретні рішення для їхньої безпеки, а не якісь ілюзорні програми, – депутат

Новини 11 Червня, 2020 250

Фото: 5 Канал

Веремчук про те, що Львів став епіцентром коронавірусу в Україні

Прикро від того, що Львів, мешканці якого так гідно пройшли понад два місяці жорсткого карантину, сьогодні стає епіцентром коронавірусу в Україні. Львів’янам потрібні конкретні рішення для їхньої безпеки, а не якісь ілюзорні пунктики програми «Львів завтра».

Як пише “Четверта студія”, так прокоментував ситуацію із зростанням захворюваності на коронавірус серед мешканців Львова депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук.

“125 нових випадків на Львівщині. З них 72 у Львові. Мені прикро від того, що наше місто, мешканці якого так гідно пройшли понад два місяці жорсткого карантину, сьогодні стає епіцентром коронавірусу в Україні.

Я знаю, що кожен має багато питань і щодо карантину, і щодо соvid-19, і щодо рішень влади різних рівнів. Є багато сумнівів. Але сьогодні все ж закликаю львів’ян згадати про обачність і обережність. Дбайте про себе, не нехтуйте дистанцією у закритих приміщеннях. Користування антисептиком, миття рук – це Ваш особистий засіб безпеки!

Місто поволі повертається до життя, до роботи! І маємо разом зробити все можливе, щоб знову не зупинитися, не опинитися у чотирьох стінах.

Разом, це маю на увазі і мерію. Зокрема, Львів уже давно міг організувати власну ПЛР-лабораторію. Для цього не потрібно було чекати, поки депутати скличуть позачергову сесію. Так само потрібно було ще вчора забезпечити увесь громадський транспорт безконтактними способами оплати. Про це я вже кричу добрих два місяці.

Львів’янам потрібні конкретні рішення для їхньої безпеки, а не якісь ілюзорні пунктики програми «Львів завтра», – зазначив у дописі на своїй сторінці у ФБ Валерій Веремчук.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,