Новини

Львів’ян запрошують на Відкриття 29-ого Фестивалю “Контрасти”

29-й раз, з 29 вересня по 8 жовтня відбуватиметься Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти».

Цьогоріч у програмі 14 подій 10-денного маратону, для яких знані колективи Львова, гості з Києва, Польщі й Німеччини приготували справжні твори-перлини, які нечасто лунають навіть на наших сценах. Музика діє цілюще: вона дає сили й далі боронити наші переконання, свободу та майбуття. 

29 вересня о 19:00 відкриватиме фестиваль Національний ансамбль солістів “Київська камерата” — і звісно ж, майстерності цьому колективу не позичати, адже дуже часто саме він ставав першовиконавцем композицій наших сучасників.

Зануртесь у круговерть музичної України нашого часу: від Карабиця до Алмаші, Козаренка й Цепколенко, шістдесятників Грабовського та Сильвестрова, й — звісно ж — до особливого Станковича.

Адже культура активізує небайдужих шукати в неосяжній глибині наших традицій і новаторства, нестримно креативити й досліджувати — однак залишаючись правдивим перед собою. Культура рухає світ з шаленою швидкістю, повнокровно тече у розмаїтому сьогоденні та змушує знайомитись з українським якнайскоріше. Саме на візіях українського фокусується сьогодні Львівська національна філармонія.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

5 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

13 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

13 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

14 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

17 години тому