Львів передав Гостомелю сучасний реанімобіль

Новини 04 Серпня, 2022 23

Він повністю оснащений необхідним обладнанням та медикаментами, тому одразу може виїжджати на виклики

Перше медичне об‘єднання Львова передало на потреби Національної гвардії у Гостомелі сучасний реанімобіль. Він повністю оснащений необхідним обладнанням та медикаментами, тому одразу може виїжджати на виклики.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Цей реанімобіль ми отримали від Matthias Georg Kendlinger та INSO-Lviv на потреби наших лікарень. Але зараз він вкрай потрібен саме тим містам і селам нашої країни, які найбільше постраждали від російської агресії. Швидке перевезення, лікування і одужання постраждалих від війни – це зараз найважливіше», – наголошують у Першому медоб‘єднанні Львова.

До слова, команда львівського Водоканалу має також облаштувати комунікації та благоустрій для тимчасового містечка у Гостомелі, де житимуть місцеві мешканці, будинки яких зруйнували російські ракети. Також Львів допомагатиме відбудувати одну із пошкоджених ракетами багатоповерхівок на Київщині.

Нагадаємо, наприкінці липня мер Львова Андрій Садовий, перебуваючи з візитом у Гостомелі, закликав усіх мерів, хто має можливість, допомагати українцям, які постраждали від війни. «Сьогодні наш обов’язок — підставити своє плече. У єдності наша сила. Ми вже давно задекларували цей принцип. Тепер прийшов час довести, що це не просто декларація, а реальна робота та відповідальність», – зазначив він.

Коментарі

Позначки: ,