Львів додатково виділив ще два мільйони гривень на ліквідацію наслідків ракетної атаки

Новини 07 Вересня, 2023 130

Члени бюджетної комісії погодили збільшення видатків Програми забезпечення покращеного харчування військовослужбовців, які проходять реабілітацію у закладах охорони здоров’я Львівської міської територіальної громади на суму 1 830,0 тис. грн

Сьогодні під час комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради підтримали питання щодо додаткового виділення понад 2 млн грн на ліквідацію наслідків російського ракетного удару по Львову.

Про це повідомив депутат Юрій Ломага, пише Четверта студія.

Зокрема, на відновлення покрівлі житлового будинку № 33 на вул. Каховській виділили 845 тис грн.

Також 247 тис грн виділили на реконструкцію даху житлового будинку № 28а на вул. Патона.

Крім цього додаткове фінансування у сумі 258 тис грн виділили на проведення аварійно-відновлювальних робіт з виведення із аварійного стану житлового будинку № 3 на вул. Трещаківського.

Ще 328 тис грн виділили на відновлення покрівлі, яка постраждала внаслідок ракетної атаки, для будинку № 5 на вул. Трещаківського.

Додам, що за 324 тис грн, які сьогодні виділила комісія також планують відремонтувати елементи покрівельної конструкції будинку № 11 на вул. Тюльпановій.

Також погодили збільшення видатків Програми забезпечення покращеного харчування військовослужбовців, які проходять реабілітацію у закладах охорони здоров’я Львівської міської територіальної громади на суму 1 830,0 тис. грн.

Коментарі

Позначки: ,