Козицький припинив повноваження нероб із громадської ради

Новини 09 Серпня, 2024 824
Максим Козицький розповів, як жителі Львівщини можуть допомогти армії та переселенцям

Начальник Львівської обласної військової адміністрації підписав розпорядження про дострокове припинення повноважень Громадської ради при ЛОДА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження сьогодні, 9 серпня.

Про це повідомляє Telegram-канал “Політичний треш”, пише Четверта студія.

“Начальник Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження про дострокове припинення повноважень Громадської ради і тим самим розігнав це кубло “блатних і ніщіх”. За такі рішення можна стоячи аплодувати, бо не кожному керівнику вистачить яєць таке зробити. І якщо ви будете десь чути чи читати критику в бік Козицького за це рішення, то можете сміло плювати в обличчя всім, хто так вважає“, – йдеться у повідомленні.

“Ті, хто має мізки і самоповагу, вже давно або вийшли з цього збіговиська або займаються реальними справами (хтось волонтерить, хтось пішов служити, а хтось подався в бізнес). А всім тим, хто голосував за обрання Лідії Бойчишин новою головою Громадської ради, варто шукати собі якесь заняття, бо більше їх ніхто не впустить на поріг Львівської ОВА і будь-якого іншого органу влади чи місцевого самоврядування”, – зазначили у дописі.

Зокрема у повідомленні додали, що окрема вдячність Андрію Болюбашу, який своїм складенням повноважень голови Громадської ради “поклав початок кінцю цього позориська”.

“А Максиму Козицькому і тим, хто йому це підказав зробити, – респект. Може настав час і бажання навести лад і в деяких комунальних підприємствах?” – наголосили у дописі.

Коментарі

Позначки: , ,