Новини

Коронавірус у Львівській області не відступив і після чотирьох місяців карантину, – Синютка (ВІДЕО)

Народний депутат фракції “Європейська солідарність” Олег Синютка закликав міського голову Андрія Садового та голову Львівської ОДА Максима Козицького перестати з’ясовувати політичні стосунки, а почати працювати.

Про це нардеп наголосив у своєму відеоблозі, пише Четверта студія.

За його словами, влада не вживає конкретних заходів щодо боротьби з епідемією коронавірусу, а лише бездіє.

“Сьогодні ми маємо на Львівщині надзвичайно тривожну ситуацію боротьби з епідемією. Кількість хворих на коронавірус у кінці минулого тижня сягнула цифри 176, за вихідні ми знову маємо чисельність більше 100 хворих кожного дня, і це найбільше по всій країні. Впродовж тривалого часу Львівщина залишається, на жаль, лідером в поганому ґатунку за кількістю хворих на коронавірус. Замість того, щоб вживати конкретні заходи боротьби з епідемією, ми лише бачимо, що влада бездіє. Вона нічого не робить, щоб позбавити громадян загрози захворіти коронавірусом. Сьогодні дуже важливо здійснити конкретні кроки боротьби”, – наголосив Синютка.

Нардеп переконаний, що ситуація на Львівщині ще більше загострюється через заборону роботи закладів громадського харчування після 22 години.

“Я переконаний, що ситуація на Львівщині ще більше загострюється, у зв’язку з тим, що підприємці отримують великі збитки, а влада замість того, щоб допомагати – обмежує діяльність закладів харчування після 22 години. Виникає враження, що коронавірус виходить на нічне патрулювання. Це ще раз говорить про те, що влада не професійна. Але я вважаю, що не потрібно тільки критикувати – сьогодні треба пропонувати конкретні заходи”, – додав народний обранець.

Олег Синютка також закликав міського голову Львова Андрія Садового зібрати у вівторок ТЕБ і НС та запропонувати конкретні заходи підтримки бізнесу.

“Я як один із співголів міжфракційного об’єднання “Львівщина” вважаю, що пора обласній владі перестати з’ясовувати стосунки з міською, нам потрібно зібратись разом і запропонувати реальні кроки. Більше того, я переконаний, що у вівторок повинна зібратись міська комісія з надзвичайних ситуацій і запропонувати конкретні заходи підтримки бізнесу. Надалі так тривати не може. Пане голово міський, пане голово Львівської ОДА, ви повинні зібрати депутатів фракції “Львівщина”, і ми повинні провести відверту та серйозну розмову”, – наголосив політик.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

2 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

10 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

10 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

14 години тому