Коли думав, що вже дно, а знизу постукали: як “95-й квартал” “вибачився” перед Гонтаревою

Новини 18 Грудня, 2019 1 964

Кошовий

У відео “вибаченні” Євген Кошовий співає на мелодію “Горіла сосна” наступний текст: “У жінки прошу пробачення, знову збудуєм дачу вам, гроші зберем на карточку, на “Дельта банку” карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім’я сина і отця, пресвята погорілиця”

Студія “Квартал 95” знову заспівала пісню про Гонтареву під музику “Горіла сосна, палала” і передала колишній очільниці НБУ “полум’яний привіт”.

Відео з виступу “Кварталу”, де “вибачаються” перед Валерією Гонтаревою, опублікувала на своїй сторінці у Facebook прес-секретарка партії “Слуга народу” Юлія Палійчук, пише Еспресо.

У відео “вибаченні” Євген Кошовий співає на мелодію “Горіла сосна” наступний текст: “У жінки прошу пробачення, знову збудуєм дачу вам, гроші зберем на карточку, на “Дельта банку” карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім’я сина і отця, пресвята погорілиця”.

Також колектив “Кварталу” передав колишній очільниці НБУ Валерії Гонтаревій “полум’яний привіт”, і виконавець пісні Кошовий наостанок сказав: “Український політик повинен прожити своє життя так, щоб потім не соромно було дивитися в очі своїм колегам… в Лондоні.”

Квартал знову заспівав про Гонтареву

"Пресвята погорілиця": "Вечірній квартал" присвятив черговий номер колишній очільниці Нацбанку Валерії Гонтаревій. На відео коміки у пісні "вибачаються" перед Гонтаревою.https://bykvu.com/ua/bukvy/prostite-presvjataja-pogorelica-kvartal-snova-spel-pro-gontarevu/

Опубліковано Буквы Понеділок, 16 грудня 2019 р.

Поки Кошовий виконував пісню, поруч на сцені знаходився актор студії Ігор Пікалов в образі олігарха Ігоря Коломойського, про погрози з боку якого Гонтарева неодноразово заявляла. Наприкінці виступу обидва актори кинули їдкі фрази на адресу Гонтаревої, а на екрані з’явилося фото Валерії Гонтаревої, над головою якої сяяв німб, пише Прямий.

Відео, викладене прес-секретарем “Слуги народу” провисіло на сторінці Палійчук менше, ніж півдоби, після чого прес-секретарка видалила його через гнівні коментарі користувачів соцмереж.

Нагадаємо, 20 жовтня був оприлюднений відеоролик, в якому “Квартал 95” висміяв підпал будинку Валерії Гонтаревої.

Після підпалу та ролику кварталу, подію прокоментувала сама Гонтарева, олігарх Ігор Коломойський, п’ятий президент України Петро Порошенко, Святослав Вакарчук та інші.

Соцмережі бурно відреагували на подію, через присутність державного хору Верьовки у постановці.

Пізніше, Коломойський  назвав міністрів Милованова та Бородянського дебілом та покидьком за те, що ті стали на бік Гонтаревої публічно.

Коментарі

Позначки: , ,