Новини

Кілька цитат з суду у справі Коломойського

Кілька цитат з суду у справі Коломойського. Ми трохи в шоці, якщо чесно.

Про це пише Центр протидії корупції, інформує Четверта студія.

Колишній гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко: “У нього є відчуття свободи і відчуття справедливості. Коломойський – чи не єдиний зі списку Форбс не кричав, а діяв”.

Ведуча 1+1 Наталія Мосейчук: “Коломойський не буде вкриватися картатою ковдрою, не буде імітувати хворобу, не буде звозити масовку під суд, не буде шантажувати судову систему”.

Ведучий Ігор Циганик: “Коломойський – чи не єдиний, хто завжди дотримувався fair play і ніколи не був за корупцію у футболі”.

Ведуча 1+1 Алла Мазур: “Коломойський зірвав плани путіна, підтримував добровольчий батальйон, поки інший багатий українець закликав до гудків”.

Ведучий Юрій Горбунов: “Каже, що знає де живе Коломойський, всі його контакти, телефони, тому той точно не втече”.

Керівник “1+1 Медіа” Ярослав Пахольчук: “Коломойський – людина скромна, робить багато хороших речей, але не дає про це казати. Всевишній і так все бачить”.

Депутат від “слуг” Сергій Демченко: “путін відкрито заявляв, що вважає Коломойського шахраєм та називав іншими поганими словами. А ворог нашого ворога – це наш друг”.

Євген Бовкун, депутат Нікопольської міськради: ” Коломойський дав шанс почуствувати те, що ми можемо перемогти другу армію світу”.

Ірма Крат: “Якщо суддя хоче, щоб путін заплакав, то Коломойського треба відпустити”.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

9 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

9 години тому