Керівники Львівщини поспілкувалися з Героєм України – підполковником Кирилом Вересом

Новини 30 Серпня, 2024 6 546

Фото

В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод і начальник Львівської ОВА Максим Козицький сьогодні, 28 серпня, під час зустрічі особисто подякувати за чин Герою України — легендарному командиру другого лінійного механізованого батальйону 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи ЗСУ – підполковнику Кирилу Вересу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

Підполковник Бахмутської бригади з коротким візитом перебуває на заході України.

«Кирило Верес воює від 25 років та майже від початку російсько-української війни. Як доброволець він був контррозвідником, офіцером 92-ї бригади, у березні 2022 року, вже під час повномасштабного вторгнення росії, організовував оборону Мар’їнки, де з побратимами зупинили просування противника на південно-східні околиці міста, а наступного дня під його керівництвом розпочався успішний контрнаступ зведених підрозділів механізованих батальйонів, які повернули втрачені позиції.

З лютого 2022-го Кирило є командиром батальйону К-2 54-ї ОМбр, який тримав оборону на напрямку Соледар – Сіверськ, знищив сотні одиниць poсійськoї техніки на Донеччині, відбиває важкі механізовані штурми pociйських військ.

Нагадаю, у межах комплексної програми «Безпечна Львівщина» на підсилення батальйону К-2 54-ї ОМбр ми скерували цього року 10 мільйонів гривень», – розповів Юрій Холод.

Коментарі

Позначки: , , , ,