Новини

Катастрофа літака біля Львова: яку небезпеку приховує хаотична забудова в районах аеропортів

Про хаотичну забудову в районах аеропортів, а також яку загрозу це може становити для мешканців міст – про це у публікації  на сторінці спільноті «Авіастоп» у ФБ.

«Авіакатастрофа, а не “аварійна посадка” – давайте називати речі своїми іменами! “Абсолютно нормальний політ, потім шелест дерев, баххх!!! …і ми більше нічого не пам’ятаємо!” – це слова тих, хто був у АН-12, який розбився в п’ятницю у Львові.

Ці слова передав представник авіакомпанії, ось відео:

Але про що я… я про те, що це не “аварійна посадка через брак пального”, очевидно, що ця аварія сталась в першу чергу через сильний туман. Які ще причини? Несправний висотомір АН-12? Перевантаження?… – це будуть з’ясовувати фахівці.

Але є й інші факти, важливіші для нас, львів’ян…

Глісада, тобто траекторія заходу на посадку літаків у Львівському аеропорті – вона проходить прямо над “Ашаном” (ТЦ «Кінг Крос»), приватною забудовою с.Сокільники, стадіоном “Арена Львів” та готелем “Катерина”. Ближче до злітної смуги також ведеться активна житлова забудова – ЖК “Фамілія”, “Місто Трав”, новобудови на Пулюя.

Уявіть собі, якщо б це, набите під зав’язку металоконструкціями, 50-ти річне корито, упало не в полі…», – йдеться у дописі адміністратора спільноти «Авіастоп»  Roman Kravets.

 

 

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

11 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

12 години тому