Новини

Каплицю Боїмів передали в оренду Львівській галереї мистецтв

Під час засідання сесії Львівської міської ради депутати надали Львівській національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького в оренду нежитлові приміщення на пл. Катедральній, 1. Йдеться про Каплицю Боїмів. «За» проголосувало 56 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Депутати надали Львівській національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 40,4 кв. м на пл. Катедральній, 1 в оренду терміном на 10 років для розміщення музею.

Як сказано в інформаційній записці, в управління комунальної власності поступило на розгляд звернення Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г.Возницького щодо надання в оренду нежитлових приміщень на площі Катедральній,1.

Це питання розглянуто на комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади м. Львова.

Комісією рекомендовано управлінню комунальної власності департаменту економічного розвитку підготувати проект ухвали про надання Львівській національній галереї мистецтв ім.Б.Г.Возницького  в оренду  нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 40,4 кв.м на площі Катедральній,1 терміном на 10 років для розміщення Музею.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

3 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

3 години тому