Громади Самбірщини почнуть облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах Львівщини завдяки е-квитку

Новини 27 Вересня, 2024 4

Подробиці

Громади Самбірщини почнуть облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах Львівщини завдяки е-квитку

Пільговикам, які зареєстровані в цьому районі видадуть спеціальні іменні карточки пільговика

Про це пише Четверта студія з посиланням на Е-квиток на Львівщині.

26 вересня відбулася виїзна нарада в Самбірському районі заступника голови Львівської ОВА Юрія Бучка разом з директором департаменту дорожнього господарства Орестом Шуліковським, начальником управління транспорту ЛОВА Степаном Рудницьким та директор з розвитку компанії “Smart Ticket Technology” Олексієм Шулікою з представниками ОТГ.

Зокрема обговорено реалізацію механізму обліку і компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян з цих громад на міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області.

Територіальні громади Самбірщини повинні надати інформацію щодо тої категорії населення, за яку буде компенсувати пільговий проїзд. Наразі йдеться про учасників бойових дій. Після опрацювання інформації, відповідно до списку, ТОВ “Smart Ticket Technology” виготовить спеціальні іменні картки пільговика.

🪪 Отримати цю картку учасники бойових дій зможуть у своїй громаді безкоштовно.

Також триває робота й в інших районах Львівської області щодо побудови системи обліку пільгових категорій населення. Першими розпочали Новояворіська і Рава-Руська громади.

Додамо, що Львівщина першою в Україні почала облік всіх пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах. На валідаторах, на яких можна безконтактно розрахуватися за проїзд банківською карткою чи пристроєм з підтримкою NFC, водії зобов’язані фіксувати ще й всі готівкові оплати та видавати пасажирам квитки.

З усіх питань щодо роботи системи, звертайтеся на гарячу лінію: 0 800 300 844

Коментарі

Позначки: ,