Новини

Гончаренко викликав Арахамію на дебати

«Європейська Солідарність» вважає кричущою некомпетентністю зняття коштів з виборів при формуванні фонду боротьби з коронавірусом, адже їх все одно доводиться повертати. Про це опозиція попереджала владу ще в березні.

Про це заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час пленарного засідання Верховної Ради, пише Четверта студія.

«Три місяці тому ми казали, що не можна забирати гроші з виборів, бо їх доведеться повертати. Забрали – це повна непрофесійність. Звичайно зараз треба повертати. Якщо ми кажемо про місцеві вибори, то треба спочатку підвести підсумки тих виборів, які завершилися рік тому. Ви всі «Слуга народу» отримали монобільшість і повну владу в країні. Які результати ви продемонстрували людям?» – сказав політик.

Олексій Гончаренко нагадав, що серед передвиборчих лозунгів «Слуги народу» було оновлення влади порядними і професійними людьми, а в результаті «привели ґвалтівника, фальсифікаторів, корупціонерів, маніпуляторів».

«Кому ви служите? Точно не народу. Олігархам?» – запитав народний депутат.

Також він наголосив, що неприпустимою є ініціатива зі зняттям обмеження з зарплат топ-чиновників.

«А сьогодні в порядок денний Зеленський ставив питання про те, щоб зняти обмеження по зарплатах для топ-посадовців, для декількох тисяч людей, щоб вони знов отримували сотнями тисяч гривень. Ось кому ви насправді служите. Прийшов час відповідати за все, що ви обіцяли», – зазначив Гончаренко.

Крім цього, він викликав лідера фракції «Слуга народу» Давида Арахамію на дебати.

«Я викликаю вас на дебати, щоб ви розповіли, що ви зробили за рік. Прийшов час відповідати», – закликав політик.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

12 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

13 години тому