Новини

«Голос» відкликав 35 членів ТВК через змову з «Слугою народу» (ВІДЕО)

Керівництво партії викрило своїх представників у співпраці з іншими політсилами

Партія “Голос” “відкликатиме” з територіальних виборчих комісій Хмельниччини усіх своїх представників. Причина – підозра в співпраці з іншими партіями. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця партії “Голос” Кіра Рудик, пише “Четверта студія” з посиланням на Depo.Хмельницький.

“Наша служба безпеки перевірила інформацію негайно. Підозра обґрунтована. І мені, і голові Хмельницького осередку цього достатньо для негайного рішення: ми відкликаємо всіх 35-х членів ТВК. Голова осередку вже підписує відповідне подання в ЦВК,” – пише вона.

За її словами в партії проведуть повноцінне розслідування ситуації – чи був вплив на представників, хто і як на них впливав в обхід керівництва.

“Але чекати на результати не можемо. В “Голосі” нульова толерантність до корупції, нульова толерантність до “підкилимних домовленостей”, нульова толерантність до сірих схем. Тому навіть обґрунтованої підозри достатньо для такого рішення, – запевняє Кіра Рудик. – Ми йдемо на вибори чесно та відкрито. Ми мусимо показати людям, що є партія, яка здатна пройти всю кампанію чесно. І ми це зробимо.”

За коментарем очільника облорганізації Віктора Артеменка ГО “Опора”, в партії спробують знайти нових людей. Якщо не встигнуть – так вже й буде.

Відповідно до пункту 2 частини 4 статті 208 Виборчого кодексу України однією з причин дострокового припинення повноважень члена відповідної територіальної, дільничної виборчої комісії є внесення подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

9 години тому

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

24 години тому