Новини

«Голос країни» Оксана Муха запрошує львів’ян на свій перший автомобільний концерт

У четвер, 23 липня, співачка Оксана Муха дасть у рідному Львові свій перший автомобільний концерт. Поспівати «Найгарніші пісні України» разом із володаркою титулу «Голос країни» можна буде просто неба в «Автокінотеатрі на даху», який діє на третьому рівні парковки ТВК «Південний». Початок концерту – о 20:00.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на організаторів заходу.

Автомобільні концерти в нових, карантинних, реаліях – чи не єдина «жива» музична розвага львів’ян. За останній місяць в «Автокінотеатрі на даху» з успіхом, при аншлагах, уже виступили вокальна формація «Піккардійська Терція» і співак Ivan NAVIНа черзі – сольні концерти групи «МЕРІ» (17 липня) і співачки Оксани Мухи (23 липня).

Для мене і моєї групи співати для слухачів в автомобілях буде найоригінальнішим експериментом за весь час перебування на професійній сцені, – каже Оксана Муха. – Живемо у такий час, коли доводиться шукати нові точки зустрічі, нові формати для того, щоб українська пісня звучала і була почутою. Для мене пам’ятний і дуже дорогий кожен концерт. Тому я впевнена, що і автоконцерт закарбується у пам’яті як чудовий, теплий, душевний, літній вечір із «Найгарнішими піснями України».

 Через карантин Оксана Муха змушена була пренести на осінь цілий концертний тур, запланований на березень-квітень цього року. А допоки всі – і артисти, і слухачі, – в очікуванні завершення пандемії та карантину, неперевершені українські пісні «Гуцулка Ксеня», «Я піду в далекі роки», «Ворожка», «Де ти тепер», «Шуміша ліщина» та багато інших уже за лічені дні, 23 липня, звучатимуть наживо в «Автокінотеатрі на даху» у Львові.

Квитки на перший автомобільний концерт Оксани Мухи можна придбати тут.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

15 хв. тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

4 години тому

Поїзд Київ – Херсон курсуватиме до Миколаєва

Ранкова ракетна атака

7 години тому