Новини

Геращенко прокоментувала можливість проведення позачергової Ради

Позачергове засідання Верховної Ради має проводитись перш за все для створення ТСК по «вагнергейту» та «справі Шеремета». Про це пише у Facebook співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, пише Четверта студія.

«Щодо позачергового засідання ВР. Офіційно звертаємося до «Слуги Народу» негайно поставити свої підписи щодо позачергового засідання по ТСК по «вагнерівцям» і «справі Шеремета». Зрада в найвищих кабінетах країни точно небезпечніша, ніж графіті на стінах ОП», – зауважила Геращенко.

«Хоч я і проти вандалізму, війни з будівлями, які точно не наближають нас до чесної судової реформи, але присвячувати позачергове засідання провокації на Банковій – це занадто», – переконана Ірина Геращенко.

«Поки що лише 70 нардепів поставили підписи щодо негайного позачергового засідання по «вагнерівцям», і «слуг» серед цих 70 – лише 1. Також у вівторок закликаємо прийти на судилище до Ріфа, який після оголошення його вбивцею Зеленським вже 15 місяців сидить в тюрмі», – резюмує Ірина Геращенко.

 

Коментарі

Олег Довганик