Новини

Дуже багато деталей вказують на інсценування подій у Луцьку, – екс-міністр

Міністр інфраструктури України 2016-2019 рр Володимир Омелян заявив, що теракт у Луцьку міг бути інсценізований заради рейтингу президента Володимира Зеленського.

Про це сказав в ефірі Прямого сказав Володимир Омелян.

“Перефразовуючи відомий анекдот: який президент – такий і теракт. На моє особисте переконання, жодного теракту не було. Це була повністю інсценізація з самого початку. І робилося з єдиною метою… Є дуже багато другорядних деталей, які вказують на нелогічність того дня: починаючи з самого початку і закінчуючи самим кінцем, коли треба було перезнімати фінальну сцену. Але ми говоримо про те, для чого це робилося. А робилося це з єдиною метою: рятувати падаючий рейтинг Зеленського, який ще раз підкреслив свою жертовність, що заради умовного громадянина він готовий на будь-які жертви…”, – сказав Омелян.

“Я вважаю, що тут ще була друга мета. Повну мовчанку президента щодо ганебного розстрілу злочинного наших морських піхотинців на східному фронті треба було якось компенсовувати. І вони вирішили включити цей механізм: що, бачте, президент настільки піклується про звичайних українських громадян, що він готовий на будь-які іміджеві жертви. А насправді, з точки зору нормальної держави, президент вчинив недопустимі речі. На переговори з терористами ніхто ніколи з глав держав не йде. І навіть його улюблений герой пан Путін теж не вів перемовини з терористами – він просто стирав Грозний з лиця землі…”, – резюмував він.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

12 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

12 години тому