Новини

Дружина Садового має акцій на 3 млрд грн, а у бюджеті Львова не можуть знайти 26 мільйонів

Львів може отримати 12 безкоштовних трамваїв з Берліна. Це дасть змогу провести оновлення парку ЛКП «Львівелектротранс», посилити існуючі маршрути та запустити нові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на партію “Варта”.

Берлінські трамваї марки КТ4-D добре себе зарекомендували. Колись місто уже їх придбавало”,- – розповів голова комісії транспорту ЛМР Ігор Зінкевич.

“Такого типу трамваї уже їздили по місту, але тоді ми їх купували. Тепер німці дають нам їх безкоштовно, проте треба віднайти з бюджету 26 млн грн для оплати транспортування, митних платежів, ПДВ та переобладнання на візки 1000 мм.

Це невеликі ремонтні роботи, але, головне, що трамваї на ходу. Щодо переваг Берлінських трамваїв: вони набагато економніші, менше споживають електрики і у кращому стані», – зазначив Ігор Зінкевич.

Також члени комісії підтримали проект ухвали «Про організацію місць вивантаження та паркування електросамокатів», що передбачає укладення управлінням комунальної власності договорів оренди конструктивних елементів благоустрою з операторами прокату самокатів. У переліку понад 70 адрес, левова частка – у Галицькому районі Львова.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

24 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

1 день тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому