Дрогобич готується до зими

Новини 15 Жовтня, 2024 50

Підготовка до зими розпочата: комунальники Дрогобича готують снігоочисну техніку та закупляють піскосуміш

У громаді триває інтенсивна підготовка до початку зимового періоду. Як повідомив 14 жовтня на щотижневій оперативній нараді у мерії міста керівник КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда – їхнім підприємством було проведено конкурс на закупівлю піску та солі. З переможцями укладають відповідний договір.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Дрогобицьку міську раду.

На цей зимовий період ми будемо закуповувати приблизно 200 т. солі та 1 200 м.3 піску. Також впорядковуємо відповідні ящики та контейнери для піскосуміші та через кілька тижнів розставимо їх на вулицях міста й громади. Ящики з піскосумішшю будуть розставлені і у селах Дрогобицької громади на ділянках доріг, які складно подолати автомобілям під час ожеледиці”, – прокоментував Володимир Суда.

Також за словами керівника КП «СМУ» – триває процес огляду та ремонту зимової техніки, усі автівки «перевзують». Загалом, у цей зимовий період, для прибирання снігу та обробки проїжджих частини і тротуарів працівники СМУ використовуватимуть 11 одиниць техніки. Серед них – міні навантажувач Bobcat для розчистки тротуарів, два екскаватори, два МАЗи, два грейдери, піскорозкидувачі тощо.

Також будуть заключені угоди з приватними підприємствами для розчистки доріг у селах територіальної громади.

Коментарі

Позначки: ,