Новини

Добродомов підтвердив продаж «4 каналу» слугам народу

Екс-нардеп Дмитро Добродомов підтвердив продаж «4 каналу» нардепу від «Слуги народу».

Як пише Четверта студія, про це Добродомов написав у Фейсбуці та поширив новину із Української правди про продаж телеканалу.

«Чотири роки – саме стільки часу знадобилося нам із партнерами та разом із чудовим колективом, аби сьогодні 4 канал можна вважати певним явищем на медійному ринку України.

Проукраїнський та сбалансований контент досить швидко знайшли свого глядача, кількість котрих лише за останній рік збільшилася уп‘ятеро, а сам канал знайшов своє чільне місце у когорті національних інформаційних мовників.

Три телекамери, маленька кімнатка-студія та кількадесят працівників на початках, і укомплектований колектив з майже двохсот професійних працівників, дві повноцінні студії із сучасним обладнанням та повне національне покриття мовлення – це нинішній результат! Наступний етап розвитку та амбітні плани поборотися за лідерство потребують значних вкладень, котрі готовий взяти на себе новий власник 4 каналу!

Вболіватиму за подальші успіхи цього чудового колективу, усім працівникам якого хочу щиро подякувати за ці неперевершені роки нашої спільної праці! Попереду ще багато перемог, а коли «четвірка» обов’язково стане першою, особисто для мене завжди залишатиметься 4-им каналом – геть чисто українським!», – написав Добродомов.

Скрін допису Добродомова

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

6 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

7 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому