Categories: Новини

Депутати відмовились укрупнювати навчальні заклади у Стебнику

15 вересня відбулась сесія Дрогобицької міської ради. Серед багатьох питань, які викликали найбільші дискусії в сесійній залі та при “розминці”- це питання щодо перейменувань вулиць в населених пунктах та стратегія розвитку освіти на території Дрогобицької міської територіальної громади у м.Стебнику.

Про це повідомив депутат Михайло Задорожний, пише Четверта студія.

На сайті міської ради оприлюднено звернення жителів окремих населених пунктів щодо не перейменування вулиць у зв”язку з проблемами, які виникнуть при переоформленні документів тощо.

“Як член комісії з перейменування та дерусифікації запевняю, що жодних перепон та фінансових видатків для жителів це не принесе. Дане питання буде доопрацьовано на нашій комісії та винесено на розгляд наступної сесії.

Що стосується стратегії освіти, метою якої є створення до 01.09.2023 року на базі чотирьох ЗЗСО (шкіл) м.Стебника єдиного Стебницького ліцею підтримано не було.

Питання стратегії потрібно вивчати, як з освітньої так і фінансової сторони і шукати компроміс, час ще є”, – повідомив Михайло Задорожний.

Нагадаємо, нардеп Михайло Цимбалюк надіслав жорсткого листа меру Дрогобича Кучмі щодо створення єдиного Стебницького ліцею.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

11 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

19 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

20 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

20 години тому