Депутати на понад 100 осіб збільшили штат Львівської міськради

Новини 25 Липня, 2024 64

у Львові таки запровадять платне паркування у вихідні дні, фото Андрій Маринюк

Загальну чисельність апарату Львівської міськради та її виконавчих органів збільшили на 130 осіб

на сесії Львівської міської ради депутати вирішили внести зміни до структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Варіанти.

“За” проголосували 45 депутатів.

Згідно з документом, штат Львівської міськради, який станом на 1 червня цього року складає 1471 особу, збільшили на 130 посад, ввівши 30 нових інспекторів з паркування, а також ще низку соціальних працівників та працівників районних адміністрацій Львова. Зокрема, йдеться про:

– 30 нових посад інспекторів з паркування;

– 40 нових посад у районних адміністраціях Львова;

– 50 нових посад в управлінні соцзахисту Львова;

– 10 нових посад в управлінні ветеранів.

Відтак загальна чисельність апарату ради та її виконавчих органів становитиме 1601 особа.

Крім цього, депутати обмежили премії заступникам та радникам міського голови Львова до рівня 200% від посадового окладу.

Нагадаємо, наприкінці минулого року на сесії депутати затвердили нову структуру виконавчих органів Львівської міської ради, загальну чисельність апарату та її виконавчих органів.

Тоді ліквідували три департаменти: міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг, а також розформували управління інформаційних технологій. Зміни відбулися і в інших управліннях міськради.

Станом на 1 червня, у Львівській міській раді залишились працювати 1471 особа. Загалом з 2022 року у міськраді Львова відбулося три хвилі скорочення й всього оптимізували майже 400 посад.

Однак вже 21 червня на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради з’явилась ухвала про збільшення штату міськради, зокрема введення нових посад інспекторів з паркування.

Коментарі

Позначки: , , ,