Депутат від Самопомочі висловився про заступника Садового

Новини 04 Липня, 2024 39

У Львові триває сесія міськради

Депутат Львівської міської ради Андрій Шевців вступив в зарубу з Зубачем на сесії, захищаючи МАФи, яким відмовляють у праві оренди, адже вони набули право власності на підставі рішення суду.

Про це повідомила журналістка Ірина Марушкіна, пише Четверта студія/

Сказав, що це варто робити, якщо кіоск торгує алкоголем, тютюном або іншими неморальними бізнесами займається, а не тоді, коли там продають дитячий одяг чи іграшки або інші не заборонені товари.

Що чиновники мали б допомогти таким підприємствам переоформити дозволи, а не заводити підприємця в ситуації, коли він має давати хабарі контролерам і чиновникам.

Зубач на це сказав, що такі власники є свідомими порушниками закону, тому нема чого їх жаліти, а треба такі МАФи зносити, ось тоді настане справедливість. 

Гелена  просто випала в осад. Бо спочатку на неї наїхав Садовий, а потім Шевців поставив вимогу, щоб юрвідділ судився не лише з нещасними власниками МАФів, яких чиновники гноблять і з яких збирають хабарі, а перед усім з тими МАФами, які торгують алкоголем та іншими неморальними товарами. Також Шевців зажадав, щоб всі судові справи по МАФам розміщувались на сайті міськради.

Садовий втрутився і сказав, що алкоголь – це справа правоохоронців.

Вибачте, але в мера деменція вибіркова, а от ми ще не забули як він піарився на забороні продажу алкоголю та забороні гральних закладів у Львові. Орест Печенко, напевно, так і підскакував на своєму кріслі від цих спогадів.

Депутатові прорвало, почалась дискусія, йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , , ,