Новини

Дефіцит води у Криму – це наслідок російської окупації і відповідальність Кремля, – Джемілєв

Нестача води на Кримському півострові – це наслідок анексії Російською Федерацією, і саме країна-окупант несе за це повну відповідальність. Тому подача води з материкової частини України на півострів можлива тільки після деокупації Криму.

Про це заявив лідер кримськотатарського народу, народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Мустафа Джемілєв в ефірі Радіо Крим.Реалії, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«Звичайно, дефіцит води в Криму є – в степовій частині це вже катастрофа для сільського господарства. Ми будемо подавати воду, обов’язково, але тільки після звільнення Криму від окупантів. Розмови про те, що це завдає шкоди жителям, інші сентименти – розкажіть це в іншому місці. Ви що, очікували, що вам створять комфортні умови? Країна, чию територію ви окупували? Нагадаю, що відповідно до Женевської конвенції 1949 року вся відповідальність за стан людей на окупованій території лягає на країну-окупанта, так що говорити про гуманітарні речі нам не треба», – наголосив Мустафа Джемілєв.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Спочатку дрони – потім виїбони або Вересневий злидень Садового

Заступник мера Львова отримав шалену зарплату

6 години тому

У Львові встановили памʼятник Садовому

Черговий шедевр на площі Митній

6 години тому

35 років на сцені! 14 жовтня “Мертвий Півень” зіграє ювілейний концерт у Львівській опері

Культовий рок-гурт виконає хіти, починаючи від першого альбому “Ето” (1992 р.), у супроводі оркестру та…

6 години тому