Новини

Чорногорія поки не дозволила в’їзд в країну туристам з України

Міністерство охорони здоров’я Чорногорії оновило список країн, громадянам яких дозволений в’їзд і перебування в Чорногорії з 1 червня. Україна до списку не потрапила.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, про це повідомило МОЗ Чорногорії.

“Чорногорія, дотримуючись принципів і правил, викладених в ключових актах Європейської комісії, поступово координує підхід до відновлення свободи пересування та скасування внутрішнього прикордонного контролю”, – зазначено в повідомленні прес-служби МОЗ Чорногорії.

Як зазначили в чорногірському уряді, в’їзд дозволено з тих країн, де фіксують значне уповільнення поширення коронавірусу, зниження кількості нових випадків, а також, де кількість активних хворих не більше 25 на 100 тис. населення.

Зазначено, що в список увійшли країни Євросоюзу, Африки і Латинської Америки, а також Китай. України у списку немає. Також у списку немає США і Росії.

Як повідомлялося, наприкінці травня Чорногорія стала першою країною в Європі, в якій одужали від коронавірусу всі хворі, а також протягом 20 днів не фіксували жодного нового випадку захворювання.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

12 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

12 години тому