Часті питання: Чи рівномірно застосовують відключення у Львові та області

Новини 03 Вересня, 2024 14 558

Подробиці

Відтепер у щоденних графіках відключень «Львівобленерго» відображається розподіл годин відсутності електроенергії за групами з початку місяця. Це зроблено для того, аби у споживачів була можливість відслідкувати рівномірність розподілу відключень.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівобленерго.

У кол-центр та на сторінки соцмереж «Львівобленерго» звертаються споживачі із запитаннями, чи рівномірно застосовують графіки відключень (ГПВ) за розпорядженнями НЕК «Укренерго».

Відповідаємо: графіки, що формуються щоденно, впровадили якраз для того, аби забезпечити рівномірний та справедливий розподіл відключень між групами графіку.

Якщо одного дня, наприклад, в одній з груп було менше вимкнень, то наступного дня у цій групі їх буде більше. І так в кожній групі, аби за результатами місяця вийти на однакові показники кількості годин без електроенергії.

Обсяг годин відключень станом на сьогоднішній день Ви можете побачити на візуалізації. Так, у різних групах обсяг відключень коливається від 14 до 16 годин з початку вересня.

Сумарно застосування ГПВ з початку місяця практично однакове: у групі 1.1 складає 15 годин, 1.2 — 15 год., 2.1 — 15 год., 2.2 — 14 год., 3.1 — 15 год., 3.2 — 16 год. 

Надалі ми регулярно інформуватимемо, яка загальна кількість годин застосування ГПВ за кожною групою протягом місяця.

Коментарі

Позначки: , ,