Новини

Бюджет Львівської області переходить на військові рейки

Бюджет Львівської області переходить на військові рейки. Пізно, але краще так, ніж ніколи. Сьогодні голова Львівської обласної адміністрації оголосив, що 75% перехідних коштів у бюджеті області на 2024 рік будуть спрямовані на потреби наших захисників. Саме такою була моя пропозиція на сесії обласної ради, що відбулась у вересні.

Про це у Фейсбуці написав депутат Львівської обласної ради Юрій Раделицький, пише Четверта студія.

Крім цього, сьогодні стало відомо, що Верховна рада підтримала законопроект про скерування військового ПДФО з місцевих у державний бюджет на потреби армії.

“Зазначу, що за усі ці місяці від початку повномасштабного вторгнення депутати Львівська обласна рада пропонували ряд конструктивних та важливих ініціатив щодо забезпечення наших військових та посилення обороноздатності нашої країни.

Шкода, що обставини склались так, що обласний бюджет формувався та затверджувався в стінах ОВА, без співпраці з депутатами обласної ради.

Впевнений, якщо наступного року ми змінимо цю ганебну звичку, то навіть без військового ПДФО Львівщина зможе належно забезпечувати наших захисників на фронті і не лише коштами від перевиконання бюджету. Нам є ще куди рухатись в частині оптимізації некритичних видатків в часі війни”, – наголосив депутат.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

2 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

3 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

4 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому