Новини

Батьки повинні самі забезпечити масками дітей, які вчаться у школі, – Яворівська РДА

Навчальні заклади Яворівського району будуть забезпечені дезінфекційними засобами, однак забезпечити масками своїх дітей повинні батьки.

Про це повідомили під час наради з начальником відділу освіти райдержадміністрації Володимиром Байдою, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу РДА.

Під час наради обговорили ряд питань, а саме підготовка та організації до нового 2020-2021 навчального року, про забезпечення ЗЗСО району мийними, дезінфекційними та захисними засобами, регламент роботи ЗЗСО району в чотирьох рівнях епідемічної небезпеки та про медичні огляди учнів.

Директори закладів освіти висловили свої зауваження та пропозиції щодо організації навчального процесу в 4 рівнях епідемічної безпеки. Кожен обмінявся інформацією, яка дасть змогу спільними зусиллями почати навчальний рік 2020-2021 у безпечних умовах.

«У всіх школах району відбувались капітальні та поточні ремонти, за кошти державного, обласного, районного бюджетів та зусилля батьків» – наголошує Володимир Байда.

На завершення наради начальник відділу освіти Володимир Байда підсумував роботи та окреслив головні завдання, що стоять перед керівниками закладами освіти.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

7 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

7 години тому