ANGELA присвятила пісню усім, хто звільнився від аб’юзивних стосунків 

Новини 11 Липня, 2024 59

ANGELA співає про кохання та радість, але не боїться торкатися важких тем, про які не заведено згадувати в українському шоу-бізнесі

Співачка та королева краси ANGELA презентує новий трек «Не ображай мене». Пісня передає стан молодої жінки, яка проходить складний та емоційний шлях виходу з нещасливих відносин.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співачки.

«Цей трек про аб’юз та ситуацію, коли героїня розуміє, що їй потрібно терміново залишати коханого, але це важко, тому що мозок, як і серце, поки пам’ятають тільки найкраще про ці стосунки. Вийти з насильницьких стосунків та почати жити власним повним життям особливо важливо саме у такі дні, як зараз. Коли ми чітко розуміємо цінність життя та власного щастя, які можуть обірватися жахливим шляхом будь-якої миті», — коментує артистка.

ANGELA співає про кохання та радість, але не боїться торкатися важких тем, про які не заведено згадувати в українському шоу-бізнесі.

«Відносини часто йдуть не в ту сторону, як ми планували. Іноді щастя та ейфорія від перших місяців відносин різко змінюються та отримують темні тони. Я маю на увазі ревнощі, роздратування, маніпуляції, вербальне чи фізичне насильство. Цей трек якраз про аб’юз та ситуацію, коли героїня розуміє, що їй потрібно терміново залишати коханого, але це важко, тому що мозок, як і серце, поки пам’ятають тільки найкраще про ці стосунки», — розповіла ANGELA.

Почути треки від поп-зірки можна буде і наживо. Артистка візьме участь у благодійному фестивалі NOVA SUMMER FEST. Головною метою івенту є збір коштів на потреби дитячої лікарні «Охматдит», яка днями постраждала від влучання російської ракети. До слова, Angela вже не один рік допомагає саме цій лікарні та не планує зупинятися.

 

Коментарі

Позначки: